mORPH Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 Po prostu kwiatki w ramach oswajanie sie z v-rayem. Nie pytajcie sie dla kogo :)
Ufooox Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 heh nigdy bym nie wpadl ze to sa kwiatki nei znam v-raya wiec nie wiem jaki poziom tym osiagnoles :D pozdrawaiam
DarCon Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 najpierw popracuj nad modelem a potem baw się i zbieraj pochwały lub krytykę
DarCon Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 futuro powinno być ze sprężyn lub złomowego odpadu[lol2]
dr Ug Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 Jakby chlopak dal mi takie kwiaty, to bym sie obrazil ;)
mORPH Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Napisano 4 Wrzesień 2003 Drug a ty dostajesz kwiatki od chlopakow?? ;)
dr Ug Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 A co, nie moge? :P Kris_R caly czas wysyla tego swojego kroliczka z kwiatami ;)
boowa Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 musisz bardzo nie lubić tej dziewczyny .... ... a z oswajania z v-rayem to szczerze powiedziawszy widziałem w scaneline lepiej reflect i refract zrobiony nie mówiąc o GI... dużo nauki Ci jeszcze zostało i dobrze ci radzą - najpierw modelowanie - potem nauka v-raya.... pozdrawiam
MeG Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 hmm modelowanie modelowanie modelowanie potem zabawa v-ray ami i brazilami a ja mojemu chlopakowi daje kwaity a co tam ! on mi doniczkowe jka juz kupuje bo innych nie lubie a dziewczynie ich lepiej nie pokazuj P.S. ladny podpis z adolfem a pfui :/
Kris_R Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 Kris_R nie wysyła króliczka z kwiatami... DruG... jak coś piszesz to się zastanów... Albo obejrzyj Lilo&Stich (polecam) co do kwiatków... tak sobie to wyszło... w sumie rozumiem ideę, ale efetk poszedł troszkę obok
dr Ug Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 Hmm... to byl zart. Wybacz, jesli poczules sie [tu wstaw swoj stan].
STANEK Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 a co do kwiatków, żeby te były prawdziwe to podarowałbym je swojej żonie - tak bardzo mi się podobają :D Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi