Napisano 4 Wrzesień 200321 l Po prostu kwiatki w ramach oswajanie sie z v-rayem. Nie pytajcie sie dla kogo :)
Napisano 4 Wrzesień 200321 l heh nigdy bym nie wpadl ze to sa kwiatki nei znam v-raya wiec nie wiem jaki poziom tym osiagnoles :D pozdrawaiam
Napisano 4 Wrzesień 200321 l najpierw popracuj nad modelem a potem baw się i zbieraj pochwały lub krytykę
Napisano 4 Wrzesień 200321 l A co, nie moge? :P Kris_R caly czas wysyla tego swojego kroliczka z kwiatami ;)
Napisano 4 Wrzesień 200321 l musisz bardzo nie lubić tej dziewczyny .... ... a z oswajania z v-rayem to szczerze powiedziawszy widziałem w scaneline lepiej reflect i refract zrobiony nie mówiąc o GI... dużo nauki Ci jeszcze zostało i dobrze ci radzą - najpierw modelowanie - potem nauka v-raya.... pozdrawiam
Napisano 4 Wrzesień 200321 l hmm modelowanie modelowanie modelowanie potem zabawa v-ray ami i brazilami a ja mojemu chlopakowi daje kwaity a co tam ! on mi doniczkowe jka juz kupuje bo innych nie lubie a dziewczynie ich lepiej nie pokazuj P.S. ladny podpis z adolfem a pfui :/
Napisano 7 Wrzesień 200321 l Kris_R nie wysyła króliczka z kwiatami... DruG... jak coś piszesz to się zastanów... Albo obejrzyj Lilo&Stich (polecam) co do kwiatków... tak sobie to wyszło... w sumie rozumiem ideę, ale efetk poszedł troszkę obok
Napisano 7 Wrzesień 200321 l a co do kwiatków, żeby te były prawdziwe to podarowałbym je swojej żonie - tak bardzo mi się podobają :D Pozdrawiam.