Lunna Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 Na początku przepraszam jeśli temat w nieodpowiednim dziale, jednak wydawało mi się, że tu pasuje najbardziej. Problem dotyczy photoshopa mojej znajomej. Mianowicie przy włączaniu programu, wieszał się on przy 'Reading global text resources...done'. Postąpiła zgodnie z instrukcjami zawartymi na większości stron www i usunęła zawartość folderu C:\Documents and Settings\Profil\Dane aplikacji\Adobe\Photoshop\8.0\Adobe Photoshop CS Settings. Po tym jednak program dalej nie chciał się uruchomić. Postanowiła zainstalować wersję trial PS CS2. Przy jej instalacji natomiast wyświetla się takie okienko: http://img204.imageshack.us/img204/816/ble3ki.jpg Co może być tego przyczyną? Bardzo prosze o pomoc.
tweety Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 przeinstalować winzgrozę, albo sprawdzić czy konto użytkownika ma uprawnienia administracyjne
Lunna Napisano 27 Czerwiec 2006 Autor Napisano 27 Czerwiec 2006 Konto napewno ma uprawnienia administratora. A przeinstalowanie hmm.. chyba nie wchodzi w grę. Zresztą jeszcze wczoraj program działał, więc co mu się nagle mogło stać?
tweety Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 tak samo jak wysypuje się kernell :] samo z siebie. winndows nie jest idealny więc niestety się czasami sypie.
Lunna Napisano 27 Czerwiec 2006 Autor Napisano 27 Czerwiec 2006 Nie pociesza mnie to :P Kumpela spróbuje jeszcze raz z instalką cs tym razem. Mamy nadzieję że się uda. Dzięki bardzo za informacje :]
Rekomendowane odpowiedzi