siwy Napisano 28 Czerwiec 2006 Napisano 28 Czerwiec 2006 Witam, wrzucam taki widoczek. Projekt nie podlega dyskusji.
jjh Napisano 28 Czerwiec 2006 Napisano 28 Czerwiec 2006 Ogólnie nieżle to wygląda, jedynie co mi się nie podoba to kolor ścian. Co do techniki wykonania nie chciał bym zabierać głosu ponieważ sam jestem początkujący, często też zauważam na wizkach brak otworów wentylacyjnych w kominach tu również.
jaccunio Napisano 28 Czerwiec 2006 Napisano 28 Czerwiec 2006 Mnie sie ogolnie podoba jedno pytanie mam tylko - dachowki sa robione displacem?
siwy Napisano 28 Czerwiec 2006 Autor Napisano 28 Czerwiec 2006 nie, dachówki to zwykły diffuse, tylko szczytowe i gąsiorki to modele.
Maceo Napisano 28 Czerwiec 2006 Napisano 28 Czerwiec 2006 jak projekt nei podlega dyskusji ( ;) ) to powiem, że niezłe wizki :D ale drzewka sięodcinają. myślę, że za duży blur. żeby wyciszyć 3ci plan to albo bym zrobił to kolorem, albo wogóle nie robił, bo blur nie wygląda naturalnie. inna sprawa to naprzemienność kwiatków :D raz jeden raz drugi ;)
kondzi0r Napisano 28 Czerwiec 2006 Napisano 28 Czerwiec 2006 jak dla mnie, wizka rewelacja, modele super. Jedynie to volvo wydaje mi sie strasznie male, w stosunku do drzwi np... a i przy pierwszym garazu masz podwojne rynny, to tak mialo byc? pozdrawiam
mkk3a Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 oswietlenie scenki nie zgadza sie z oswietleniem drzew w tle
Rekomendowane odpowiedzi