kamis16 Napisano 5 Wrzesień 2003 Napisano 5 Wrzesień 2003 Witam. Chcialem zrobic wczoraj wode na Vrayu. Przy tworzeniu materialu korzystalem z watku Booby_digitala (
mORPH Napisano 5 Wrzesień 2003 Napisano 5 Wrzesień 2003 Hmmm czy te dane na dole to ten Frame Stamper, którego szukales czy postprodukcja renderka ??? Co do wody pogadaj z ekpertem czyli z PENdzlem :)
kamis16 Napisano 5 Wrzesień 2003 Autor Napisano 5 Wrzesień 2003 To wlasnie jest FrameStamper. Ale nie chodzilo mi o samo znalezienie FrameStamper\'a tylko o komendy jakie on obsluguje. Ale musze przyznac ze samo narzedzie jest jak dla mnie bardzo przydatne. Dzieki za sugestie. Wiem ze PENdzel jest tu expertem. Do niego tez jest to pytanie, ale tez kazdy czasami miewa przeblyski :) A tak apropo. Co sadzicie???? Czy to wogole przypomina wode???? :)
mORPH Napisano 5 Wrzesień 2003 Napisano 5 Wrzesień 2003 hmmm.... mozesz mi odbjasnic troche dzilanie tego frame steppera??? albo dac namaiary skad mozna go sciagnac??? Najlepiej na gg z gory dzieki.
DarCon Napisano 5 Wrzesień 2003 Napisano 5 Wrzesień 2003 jest to woda ale jak dla mnie brakuje efektu przezroczystości
Rekomendowane odpowiedzi