demigod Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 helpppp czesc moze ktos mi powie jak ustawic cmatasie chem nagrac dzwiek i obraz video ale gdy nagrywam dzwiek w camtasi i potem go odtwarzam strasznie to wszystko tzreszczy ???? moze ktos cos pomoze ??? nie wiem czy to sie przyda sluchawki z microfonem tracer :]
mathix Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 Sprawdź czy mikrofon działa (na windowsowym rejestratorze dźwięku, albo bardziej zaawansowanym, ale darmowym audacity). Jeśli działa to pewnie wina ustawień. W Camtasia Recorder wejdź w Tools>Options>Audio Setup i zwiększ jakość dźwięku. Możesz też mieć coś porypane w ustawieniach głośności nagrywania, albo w sterownikach od karty dźwiękowej. Na przyszłość nazywaj sensownie wątek.
demigod Napisano 30 Czerwiec 2006 Autor Napisano 30 Czerwiec 2006 cos wiecej bo jak robie test w windowsie to mi pasek czulosci dzwieku drzycaly czas a potem i taktzreszczy ??? jakies pomysly
vv3k70r Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 chm. a moze komp CI sie zapycha? u mnei to wystepuje keidy wlaczam emule na 150% procesow i zaczyna zamulac, wtedy karta dzwiekowa zaczyan sobie uzupelniac trzaskami dziury w strumieniu....
Rekomendowane odpowiedzi