Raziel Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 Wiem, ze sie strasznie osmieszam, ale i tak mnie to nie obchodzi, chcialbym sie spytac jak zrobic, zeby jak sie nalozy teksture, to by ja bylo widac jeszcze przed rendrerowaniem, bo chce se modelowac czlowieka i potrzebuje zeby bylo widac obrazek, pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STANEK Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 w edytorze materiałów jest taki niebiesko biały kwadracik - wciśnij go i tekstura będzie widoczna w viewport. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raziel Napisano 6 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2003 Dzieki za szybka odp. Qwa ja tego szukalem po customize, rendering, view itd. thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STANEK Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 nic nie mów ja swego czasu myślałem , że komputer rozwalę bo nie mogłem tego znaleźć. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi