Napisano 7 Lipiec 200618 l Witam! Oto mój ubogi jak naraźie model Black Hawka. Nie będzie to 100% kopia realnego modelu choć podobna do UH-60. Jak wyjdzie zobaczymy, sami skomentujecie jak naraźie to wrzucam te oto fotosy:
Napisano 7 Lipiec 200618 l -Po dołączeniu drugiej połowy wewnątrz obiektu jest taka szpara(rozbieżność vertexów) -drzwi trochę niedociągnięte:) Ale jak widać to dopiero początek i jak na początek bryła jest ok Powodzenia i czekam na updaty P.S. Pewnie niedługo dobiorą się do ciebie ci od proporcji;)
Napisano 9 Lipiec 200618 l Autor Teraz spróbuje go teksturować ale to mi gorzej wychodzi niż modelowanie.
Napisano 9 Lipiec 200618 l Dobrze sie zapowiada a od siebie dodam ze miałem kiedys taki model do sklejania.. niestety nieukończyłem bo połamały sie niektóre częsci.. mam nadzieje ze ty skończysz :]
Napisano 13 Lipiec 200618 l Autor To jest prawdopodobnie koncowy efekt mojej pracy. Teksturowac to ja nie umie :)
Napisano 14 Lipiec 200618 l daj większy render albo jakieś zbliżenia. A z daleka wygląda bardzo ładnie ;]