sikham Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 czy da sie zrobie lustro - reflect biały potem 2 kule przed lustrem i jak zronić żeby sie 1 odbijała a 2 nie coś jak exclude z maxowego raytrace
PENdzel Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 tak render/system/object options - matte! :)
sikham Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Napisano 7 Wrzesień 2003 heh tylko nie wiem o co w tym chodzi zabardzo :/
PENdzel Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 wciskasz f10 i idziesz do zakladki system (na koncu) i bedziesz juz wszystko wiedzial :)
sikham Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Napisano 7 Wrzesień 2003 ale ja wiem gdzie to znaleźć tylko jak zaznacze dla tej kuli matte to dalej sie w lustrze odbija a sama sie jakaś dziwna robi
Myszek Napisano 8 Wrzesień 2003 Napisano 8 Wrzesień 2003 Czesc, nie wiem czy o to chodzi ale chyba trzeba kliknac prawym przyciskiem na obiekcie=> properties i odznaczyc visible to reflection/refraction. Mam nadzieje ze pomoglem, a jak nie to i tak probowac zawsze mozna :)
Rekomendowane odpowiedzi