Secator Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 W ramach walki z wakacyjną nudą i inspiracją z gry Projekt I.G.I postanowiłem zrobić sobie model Jackhammera :) Jakieś 2-3 godziny roboty i wyszło takie coś na 14k poly, czekam na komentarze. ps. Z pokryciem tego jakimś plastiko-podobną powierzchnią bede miał pewnie mase problemów, ale.... kto wie ;]
*NicoN_ Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 no całkiem, całkiem... FAjny wogle pomysł, jackhammera w 3d nie widuje się często
mkk3a Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 no no, całkiem fajnie, ale jeszcze chyba musisz dodać pare detali. jutro dokladniej porównam to z fotkami - a mam ich pare na dysku. zresztą sam sie kiedys przymierzałem do tej broni - i tez zainspirowany byłem projectem IGI :D :D
Secator Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Napisano 12 Lipiec 2006 mkk3a, jakbyś mógł wyślij mi te fotki ma mejla, albo daj linka, albo daj na forum :] Ja się wzorowałem głownie na tym co znalazłem w googlu ( dość marne referki) :]
Gość BiX Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Świetna splówa.. :) Ordazy mi się Max Payne przypomniał ;p P.S Co do modelu i pomysłu bardzo ciekawie.. Pozdrawiam!
Secator Napisano 16 Lipiec 2006 Autor Napisano 16 Lipiec 2006 Update. Szybki render o 11 w nocy :] Model sie nie zmienił za bardzo (kilka detali dodanych), ale męczyłem sie głownie nad sceną i otoczeniem. Z tym zawsze mam najwięcej problemu więc czekam na komentarze :]
Rekomendowane odpowiedzi