artur123 Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Mam problem jak w temacie. Nie wiem jak odzyskac pasek narzędzi ktory przez przypadek ukrylem strzalka na nim, :(
artur123 Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Napisano 14 Lipiec 2006 Już sobie poradziłem. Przywrociłem ustawienia domyslne. Byl taki temat na forum. Mozna usunac moj temat.
mathix Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Display > UI Elements > Toolbox (albo cokolwiek innego). Uprzedzając kolejne pytania: jak się pomylisz wciskasz ctrl+z. Jak chcesz skopiować obiekt ctrl+d. Żeby modelować wchodzisz w odpowiedni componetnt mode (ppm na obiekcie i wybierasz vertex, face, edge). A wyłączasz Mayę tym iksem w prawym górnym rogu okna. W helpie wszystko pisze. Czy tak cieżko zajrzeć tam i zacząć go czytać?
xeav Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 CTRL+SPACJA- ukrywa wszystkie toolbary (shift+m ukrywa menu vueportów) ponownie CTRL+SPACJA przywraca wszystkie toolbary lub... przytrzymując spację najedż w prawo, LMB i tu możesz wywołać różne toolbary
Rekomendowane odpowiedzi