Gość tpsion Napisano 21 Wrzesień 2002 Napisano 21 Wrzesień 2002 Jak zainstalowac maxtreme na G4Ti4200? Moze macie jakies linki do stron na ten temat.
Mario Napisano 21 Wrzesień 2002 Napisano 21 Wrzesień 2002 Czesc Ja mam taki tutrialik jeak zainstalowac MAXtreme Ta instalacja polega na zamianie GF2 MX400 64MB na QUADRO Nie testowalem na innych kartach graficznych tak wiec nie wiem czy to bedzie dzialac na G4Ti4200 (Calosc opis + sterowniki zaimuje ponad 7 MB) :D
KLICEK Napisano 21 Wrzesień 2002 Napisano 21 Wrzesień 2002 witam!!!! Co do innych kart to z innych nie mozna zrobic ge quadro tylko z gf 2 max 400 jesli dobrze sie orientuje w tych tematach :) i ze gf2 gts ale nie jestem pewien bo w tym modelu juz jest inna pamiec :) z innych modeli sie nie da zrobic quardo a wotapie zeby g4ti200 mozna bylo to zrobic a po drugie szkoda karty :P pozdrawiam
Gość tpsion Napisano 22 Wrzesień 2002 Napisano 22 Wrzesień 2002 Dzieki za info, a skad mozna sciagnac te pliki. Dlaczego szkoda karty? Bedzie gorzej chodzila czy co?
Anonymous Napisano 6 Listopad 2002 Napisano 6 Listopad 2002 Mo┐an przerobiŠ GF na QUADRO Tylko nale┐y mieŠ odpowiedni model karty ,opis jak to zrobiŠ ,bios. i szczŕÂcie albo 1500 z│ na QUADRO 4 :p
Toxic Napisano 6 Listopad 2002 Napisano 6 Listopad 2002 Teraz jest juz probramik nazywa sie softQuadro dziŕki niemu nie trzeba ju┐ grzebaŠ w biosie:P
saygon Napisano 6 Listopad 2002 Napisano 6 Listopad 2002 na wy┐szych sie nie op│aca bo 1 chip jest inny i bŕdzie to wmusanie nierktˇrycha starszych opcji jak sa nowsze 2 to s▒ juz inne karty, wiec prawie wszystko jest w nich inne 3 matreme by│a pisana pod dokladny chiptest, wiec proba na innym obni┐y szybkoŠ
Rekomendowane odpowiedzi