necner Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 w zasadzie to jest moj pierwszy model ktory chce ukonczyc bo poprzednie olalem. Model idzie z glowy od poczatku do konca dlatego mam pytanie :D co tutaj zmienic i dodac :P narazie jest sam kokpit wykonany w ok 50% (nieliczac textor) co do nog to na poczatku chcialem dac takie : klik ale jakos niepasuja do reszty poprostu odbiega od reszty :/ :/ wyrzutnia jest wzieta z innego (mojego :P) modelu :P co do dzialko to tutaj macie pelny obrot o 360% niestety ale przesadzilem w nim z omni :/ a nowego renderingu mi sie niechce robic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Necner Witamy na forum - na poczatek prosze o zapoznanie z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków w poszczególnych działach i poprawienie złego tematu - regulamin ten znajdziesz tutaj http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 polecam także zapoznanie się z resztą regulaminu - Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi