BARTEKD Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 uff....gorąco w te wakacje, lub raczej w tym okresie urlopowym (jak ktoś ma :) a propo przesyłam prace którą wykonałem na podstawie rysunku ołówkiem wykonanym ongiś w jeden z wieczorów w akademiku. Przesylam i jeden i drugi dla porównania
TeNZuO Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 Olowek mi sie bardziej podoba. Szkoda ze nie zrobiles tej ramki w finalnej wersji, moglo byc ciekawiej.
vv3k70r Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 takie nawet... technicznie poprawne..... jesli to Egipcjanin wspolczesny to nei wyglada na Araba, jesli starozytny to podpowiem Ci ze Oni byli czarni... to tylko nam nei pasuje widzenie swiata w ktorym cuda swiata sa pobudowane przez czarnuchow... wiec we wszystkich filmach sa biali aktorzy (a to ze sie tam ludzie nacierali mika zeby nei spalic skory nei znaczy ze byli biali) :)
Pablonardo Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 hehe bartrek jechał na "faraonie" Kawalerowicza, niedośc, że biali to jeszcze Polacy:D nie chciałbym widzieć jaką byśmy zbudowali piramidę :x :p główne żeczy których się przyczepie to zła kompozycja i anatomia strasznie pusto jest pod naszym faraonem. Co do anatomi to jego prawa ręka wygląda jak doczepiana ręka ala lalka Ken, zauważ tez że szyja to nie jest prosta rura PCV:p warto by było sie przyjżeć jak to wszystko tam wygląda naprawdę... Fajnie zrobiłeś faktórkę tej bazy od kolumny (good) :D:D pozdrawiam keep working:)
maciekG Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 podoba mi sie swiatlo na kolumnie na pierwszym planie, troszke gorzej to wyszlo na samej postaci, ale ogolenie spoko pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi