Napisano 11 Wrzesień 200321 l Dobrze sie czujesz? :) 2267 x 1700 ?? Ehh... tutaj jest wersja mniejsza.
Napisano 11 Wrzesień 200321 l Skasowalem posty \"pomocowe\". Popraw jeszcze temat watku!! Regulamin: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6229
Napisano 11 Wrzesień 200321 l Ech, no nie wiem co o tej pracy powiedzieć... Poprawnie wykonana wizualizacja do katologu z domkami? Lepszy byłby efekt, gdybyś taki domek zniszczony. No i te roślinki na planach to też tani chwyt. Bez obrazy, tylko tak sobię piszę. Ale żeś z tą rozdzielczością chciał dowalić [lol] . BTW: Jak chcesz żeby ci się gg wyświetlało, to musisz wyłączyć opcję pokazuj status tylko znajomym. Pozdro[piwo]
Napisano 12 Wrzesień 200321 l Autor ..zgadza sie ze do katalogu...wiec niebede go podniszczal..(chociaZ?) ..wiem ze pierwszy plan jest tani... ale podobaja mi sie bardzo te roslinki...-myslisz ze lepiej byloby beznich?
Napisano 12 Wrzesień 200321 l Prezo, oprocz glupoty nienawidze ignorancji. Ostatni raz prosze, zebys poprawil tresc tematu. Wystarczy kliknac \"edycja postu\" w pierwszym poscie.
Napisano 12 Wrzesień 200321 l W sumie nic nowego nie napisze, bo domek wlasnie do wspomnianego katalogu sie nadaje:) Natomiast co mozna bylo zrobic lepiej: - poprawic realizm okien, w tej chwili to co widac w oknach jest \"martwym obrazem\" - fatalne drzwi - te kasetony jakies takie komunistyczne bleee :( - brama garazowa - skoro jest to brama podnoszona to zazwyczaj jest to konstrukcja \"systemowa\" wiec powinna sie roznic nieco kolorem i elementami od np. okiennic! Pamietaj o takich subtelnych roznicach to zwieksza realizm! - no i brakuje mi okien połaciowych, ciemno tam bedzie na takim milym poddaszu, powinien byc chociaz wylaz dachowy przy kominie... - cienie powinny byc ostrzejsze i bardziej geste jesli domek oswietla tak intensywne (letnie) slonko. to tyle pozdrawiam Marek
Napisano 12 Wrzesień 200321 l Autor ja tez nielubie glupoty....ale jakos sie z tego niezwierzam......
Napisano 14 Wrzesień 200321 l Spoko mi sie podoba. Tylko mozna rozjasnic tło zeby pasowalo do swiatła. Chyba ladniejszy niz moj domek hehe :) ale ja mialem wszystko 3D zadnych krzaczkow i tych pierdolek innnych :)