Prezo Napisano 11 Wrzesień 2003 Share Napisano 11 Wrzesień 2003 a teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Wrzesień 2003 Share Napisano 11 Wrzesień 2003 Dobrze sie czujesz? :) 2267 x 1700 ?? Ehh... tutaj jest wersja mniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Wrzesień 2003 Share Napisano 11 Wrzesień 2003 Skasowalem posty \"pomocowe\". Popraw jeszcze temat watku!! Regulamin: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6229 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Połki Napisano 11 Wrzesień 2003 Share Napisano 11 Wrzesień 2003 Ech, no nie wiem co o tej pracy powiedzieć... Poprawnie wykonana wizualizacja do katologu z domkami? Lepszy byłby efekt, gdybyś taki domek zniszczony. No i te roślinki na planach to też tani chwyt. Bez obrazy, tylko tak sobię piszę. Ale żeś z tą rozdzielczością chciał dowalić [lol] . BTW: Jak chcesz żeby ci się gg wyświetlało, to musisz wyłączyć opcję pokazuj status tylko znajomym. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezo Napisano 12 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2003 ..zgadza sie ze do katalogu...wiec niebede go podniszczal..(chociaZ?) ..wiem ze pierwszy plan jest tani... ale podobaja mi sie bardzo te roslinki...-myslisz ze lepiej byloby beznich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 12 Wrzesień 2003 Share Napisano 12 Wrzesień 2003 Prezo, oprocz glupoty nienawidze ignorancji. Ostatni raz prosze, zebys poprawil tresc tematu. Wystarczy kliknac \"edycja postu\" w pierwszym poscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 12 Wrzesień 2003 Share Napisano 12 Wrzesień 2003 W sumie nic nowego nie napisze, bo domek wlasnie do wspomnianego katalogu sie nadaje:) Natomiast co mozna bylo zrobic lepiej: - poprawic realizm okien, w tej chwili to co widac w oknach jest \"martwym obrazem\" - fatalne drzwi - te kasetony jakies takie komunistyczne bleee :( - brama garazowa - skoro jest to brama podnoszona to zazwyczaj jest to konstrukcja \"systemowa\" wiec powinna sie roznic nieco kolorem i elementami od np. okiennic! Pamietaj o takich subtelnych roznicach to zwieksza realizm! - no i brakuje mi okien połaciowych, ciemno tam bedzie na takim milym poddaszu, powinien byc chociaz wylaz dachowy przy kominie... - cienie powinny byc ostrzejsze i bardziej geste jesli domek oswietla tak intensywne (letnie) slonko. to tyle pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezo Napisano 12 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2003 ja tez nielubie glupoty....ale jakos sie z tego niezwierzam...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 12 Wrzesień 2003 Share Napisano 12 Wrzesień 2003 ... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 14 Wrzesień 2003 Share Napisano 14 Wrzesień 2003 Spoko mi sie podoba. Tylko mozna rozjasnic tło zeby pasowalo do swiatła. Chyba ladniejszy niz moj domek hehe :) ale ja mialem wszystko 3D zadnych krzaczkow i tych pierdolek innnych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi