Misic Napisano 12 Wrzesień 2003 Share Napisano 12 Wrzesień 2003 Dawno mnie tu nie byuo... zaczouem robić taki poważniejszy projekt, a to jest jego kawauek. Jest to czeuść kuchenna mojego (zaprojektowanego) domku. Pewnie i tak mnie zjedziecie, bo czeusto sieu tu pojawiajou takie badziewne pracki (ja lepiej nie potrafieu :( ). Proszeu o jakouś krytykeu i co należy wedug Was poprawić? Oczywiście projekt jest jeszcze nie skończony, bo dojdou różne kuchenki i inne takie, chodzi mi tylko o ogólny zarys, kolory, kshtauty itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 13 Wrzesień 2003 Share Napisano 13 Wrzesień 2003 A wiec co nalezy poprawic: - gorne szafki kuchenne powinny byc wyzsze i musza byc umieszczone nizej. - lodowka zdecydowanie nizsza - kto by tam siegnal po zamrozone mięcho!!! - okno za wysoko - tzn parapet za wysoko - stol kuchenny za niski, krzesla zbyt podluzne proponuje NAJPROSTSZY MOZLIWY SPOSOB - wziac metrowke i udac sie do wlasnej kuchni celem dokonania stosownych pomiarow inwentaryzacyjnych ! :) Podoba mi sie ogolny klimat tej kuchenki, takie delikatne beże ladnie rozpraszaja swiatlo. To tyle pozdrowionka Marek PS Ten temat powinien sie znalesc raczej w WIPach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 13 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2003 Dzięki za odpowiedź, postaram się poprawić wszystko co powiedziałeś... dzienx!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Połki Napisano 13 Wrzesień 2003 Share Napisano 13 Wrzesień 2003 I przydało by się zrobić coś pod/na blatami. Wbudowany piekarnik, szafki, zmywarka?, kuchenka wraz z palnikami, zlew+ bateria. Jakieś gary (np. chromowane). Na półce po lewej, może słoiki, kartony z przetworami, na dole zgrzewka mleka;). Aha, podwieszana lampa nad stołem? Takie są moje propozycje. Myślę, że dodało by to fajnego klimatu:) Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi