Misic Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 Dawno mnie tu nie byuo... zaczouem robić taki poważniejszy projekt, a to jest jego kawauek. Jest to czeuść kuchenna mojego (zaprojektowanego) domku. Pewnie i tak mnie zjedziecie, bo czeusto sieu tu pojawiajou takie badziewne pracki (ja lepiej nie potrafieu :( ). Proszeu o jakouś krytykeu i co należy wedug Was poprawić? Oczywiście projekt jest jeszcze nie skończony, bo dojdou różne kuchenki i inne takie, chodzi mi tylko o ogólny zarys, kolory, kshtauty itp.
MareG Napisano 13 Wrzesień 2003 Napisano 13 Wrzesień 2003 A wiec co nalezy poprawic: - gorne szafki kuchenne powinny byc wyzsze i musza byc umieszczone nizej. - lodowka zdecydowanie nizsza - kto by tam siegnal po zamrozone mięcho!!! - okno za wysoko - tzn parapet za wysoko - stol kuchenny za niski, krzesla zbyt podluzne proponuje NAJPROSTSZY MOZLIWY SPOSOB - wziac metrowke i udac sie do wlasnej kuchni celem dokonania stosownych pomiarow inwentaryzacyjnych ! :) Podoba mi sie ogolny klimat tej kuchenki, takie delikatne beże ladnie rozpraszaja swiatlo. To tyle pozdrowionka Marek PS Ten temat powinien sie znalesc raczej w WIPach!
Misic Napisano 13 Wrzesień 2003 Autor Napisano 13 Wrzesień 2003 Dzięki za odpowiedź, postaram się poprawić wszystko co powiedziałeś... dzienx!!
Gość Połki Napisano 13 Wrzesień 2003 Napisano 13 Wrzesień 2003 I przydało by się zrobić coś pod/na blatami. Wbudowany piekarnik, szafki, zmywarka?, kuchenka wraz z palnikami, zlew+ bateria. Jakieś gary (np. chromowane). Na półce po lewej, może słoiki, kartony z przetworami, na dole zgrzewka mleka;). Aha, podwieszana lampa nad stołem? Takie są moje propozycje. Myślę, że dodało by to fajnego klimatu:) Pozdro[piwo]
Rekomendowane odpowiedzi