Tinek Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 no więc przedwczoraj se modem kupiłem i znowu(po dwóch miesiącach ponad )mam neta.....no i pierwsza stronka jaką oblazłem to max3d...... Z tego co widzę to mój projekt szans zbytnich nie ma ale wysłać nie zaszkodzi na pewno..... jak zwykle zaczęło się od nedznych szkiców na lekcji religji..............
dawid Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 szans nie ma, ale tylko dlatego, że jest 12 dni po terminie :P
Tinek Napisano 13 Wrzesień 2003 Autor Napisano 13 Wrzesień 2003 no to kwas ...:( ale dzięki żeś chociaż powiedział bo bym słał te aktualizacje......:) ale skoro już po wszystkim to chociaż gotowca prześlę... ...a tak dla beki(bom dzisiaj rano skończył).....:D
Tinek Napisano 13 Wrzesień 2003 Autor Napisano 13 Wrzesień 2003 no to kwas ...:( ale dzięki żeś chociaż powiedział bo bym słał te aktualizacje......:) ale skoro już po wszystkim to chociaż gotowca prześlę... ...a tak dla beki(bom dzisiaj rano skończył).....:D
Tinek Napisano 13 Wrzesień 2003 Autor Napisano 13 Wrzesień 2003 no to kwas ...:( ale dzięki żeś chociaż powiedział bo bym słał te aktualizacje......:) ...ale beczka jest(bom dzisiaj rano skończył).....:D fuck.
dawid Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 sporo żeś tej samej wiadomości wysłał :) lepiej pokasuj zanim zobaczy to ktoś i cie zjedzie za mocno ;)
Rekomendowane odpowiedzi