Napisano 12 Wrzesień 200321 l no więc przedwczoraj se modem kupiłem i znowu(po dwóch miesiącach ponad )mam neta.....no i pierwsza stronka jaką oblazłem to max3d...... Z tego co widzę to mój projekt szans zbytnich nie ma ale wysłać nie zaszkodzi na pewno..... jak zwykle zaczęło się od nedznych szkiców na lekcji religji..............
Napisano 13 Wrzesień 200321 l Autor no to kwas ...:( ale dzięki żeś chociaż powiedział bo bym słał te aktualizacje......:) ale skoro już po wszystkim to chociaż gotowca prześlę... ...a tak dla beki(bom dzisiaj rano skończył).....:D
Napisano 13 Wrzesień 200321 l Autor no to kwas ...:( ale dzięki żeś chociaż powiedział bo bym słał te aktualizacje......:) ale skoro już po wszystkim to chociaż gotowca prześlę... ...a tak dla beki(bom dzisiaj rano skończył).....:D
Napisano 13 Wrzesień 200321 l Autor no to kwas ...:( ale dzięki żeś chociaż powiedział bo bym słał te aktualizacje......:) ...ale beczka jest(bom dzisiaj rano skończył).....:D fuck.
Napisano 14 Wrzesień 200321 l sporo żeś tej samej wiadomości wysłał :) lepiej pokasuj zanim zobaczy to ktoś i cie zjedzie za mocno ;)