Napisano 13 Wrzesień 200321 l witam mam problem z tabletem: PENTAGRAMEM OPEN XXL...sprawa jest dziwna bo przez miesiąc czasu wszystko było OK do teraz...chodzi o to żę obszar działania tabletu jak gdyby radykalnie się pomniejszył...przesune piórem po tablecie, zrobie jakąś 5 cm kreske a cursor na monitorze skacze mi z krańca góry na sam dół !! Myślałem na początku że to sprawa jest jakiegoś softu który zainstalowałem...więc sformatowałem dysk...zainstalowałem tablet i dupa...znowu ten sam proceder !! LUDZIE POMOCY [pomocy][pomocy][pomocy]
Napisano 18 Wrzesień 200321 l na moim (wacom) volito jest opcja ustawiania piorka w trybie Pen i trybie Mouse jesli te opcje sa tez w pentagramie sprawdz czy nie ustawiles piorka na tryb Mouse
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Wejdź do opcji i weź opcję default, działo mi się coś podobnego i zawsze brałem default, działało.
Napisano 22 Wrzesień 200321 l Autor a u mnie nadal nic...ale przez chwilę skubany działał ale pod kontem 90 st...teraz znowu tak jak pisałem wyżej...czuje że go otworze i pomajdruje w nim... jak ktoś jeszcze ma jakieś propozycje dla mnie to niech pisze !! z góry dzięki...
Napisano 26 Wrzesień 200321 l Autor dobra...tablet działa...mój zmysł elektronika był górą w tym momencie...chociash do końca nadal nie wiem co było złe...ale chyba piórko...ale znowush myshka tesh dziwnie działała...nie ważne...ważne że działa...i ma się dobrze :P pozdro...