gucias Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 cześć wszystkim robię serię aut Lowpoly, tym razem do kolekcji zrobiłem SMARTA ale chciałbym mieć jeszcze kolor ŻÓŁTY, CZERWONY, BIAŁY może ktoś umie przerobić ten lakier na w/w kolory w np: Photoshopie zrobiłem kilka innych odcieni ale na zasadzie zmiany wartości odcienia ,koloru, natęzenia i inne tam takie ale nie moge uzyskać w/w kolorów w żaden sposób to jak znajdzie się chętny?? z góry dziękuję (eng.: thank you from mountain) a tak to wygląda textura i mój modelik (416 fajsów) :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2006 OK dzięki poradziłem sobie :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 mógłbyś mi zarzucić Blueprintami do tego smarta, byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Fajnie wyszly Ci te samochodziki, bardzo ladne. Rowniez dolaczam sie do prosby o blueprinty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2006 modelik robiłem na podstawie tego zdjecia, nie mam blueprintów :) a tu wersja HighPoly w mojej galerii GALERIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi