Napisano 1 Sierpień 200618 l Witam, Szukam dobrego grafika 3D, który zrobi mi kilka prostych modeli, które będą używane dynamicznie na stronie WWW. Potrzebny mi jest od razu programista, który potrafi programować w języku Java. Będzie miał on na zadanie stworzenie prostego programu na stronę WWW, który będzie korzystał z modeli grafika. Program będzie miał na zadanie zmieniać modele w trybie rzeczywistym (tzn. tak jakby wybieranie modeli), obracanie ich i przesuwanie. Wszystkie oferty (najlepiej z linkiem do prac już stworzonych) proszę kierować na PW. Tam też prześlę szczegóły zlecenia. Liczy się najlepsza oferta (co nie znaczy najtańsza). Najlepiej, gdyby zgłosił się jakiś gotowy team, który robił już takie rzeczy. Pozdrawiam
Napisano 2 Sierpień 200618 l Tak, dlatego potrzebny jest i grafik i ktoś, kto zna się na czymś w rodzaju Wire Fusion.
Napisano 3 Sierpień 200618 l Poprosze jakies szczegoly, niemniej jednak najblizszy wolny termin jaki mam na dodatkowe zlecenia to wrzesien. Pozdrawiam
Napisano 4 Sierpień 200618 l Szczegóły na PW ;) Tak czy siak zlecenie jest póki co planowane na później.