Napisano 2 Sierpień 200618 l Zgodnie z panującą na forum modą (lol) zrobiłem sobie portfolio ;). Na grafice 2d sie za bardzo nieznam (jeszcze ;)) i troche roboty mnie to kosztowało... w każdym razie czekam na komentarze dot. samego layouta. http://republika.pl/rpg_/slice2/
Napisano 2 Sierpień 200618 l tak troche mało widać, zrób to juz w takiej formie w jakiej finalnie powinno być (jak na razie mnie się podoba), co do uwag technicznych to zamiast rollovera na bazie javascriptu polecałbym taki sam trick tylko z wykorzystaniem css, unikniesz opóźnienia przy ładowaniu sie przycisków no i trochę łatwiej to modyfikować później
Napisano 2 Sierpień 200618 l nie odpycha na pierwszy rzut oka :) ciężko pisać o layoucie, bo jest bardzo "minimalistyczny", ale idziesz w dobrym kierunku (cokolwiek to oznacza ;))
Napisano 3 Sierpień 200618 l Hmm.. na razie widzę tylko ramkę i strony republiki ładujące się w iframe... nie wiem co powiedzieć.. może: 03.08.2006 - eee.. no i tyle..
Napisano 9 Sierpień 200618 l nawet ładne (prócz zwydziwianej czcionki) ale nudne:D dobry, ale już oklepany zestaw kolorów :) ale i tak fajny :D