gruber007 Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 ...wreszcie sie za to zabrałem:) efekt tutaj : http://www.gruber007.ovh.org/poly/ . Nie jestem z tego zadowolony :/ Macie jakies sugestie co zmienic aby uatrakcyjnic stronke?:) Całość sterowana z panelu admina, dane przechowywane w mysql'u. Niedlugo zaczne wrzucac pracki :)
erwin Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 ee, mi sie niezbyt podoba. Jak to jest portfilio to duza uwage powinienes poswiecic dobrej ekspozycji swoich prac, a taka mala przegladarka jest bardzo niewygodna, koniecznie to zmien
Secator Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 za małe wszystko (nieczytelne i nieprzejzyste) i (ale to moja subiektywna ocena) za zółte :]
Maceo Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 Intro page ładnie się zapowiadało. Reszta trochę jak z templatea z frontpagea dołączonego do officea z czasów kiedy rządziło win 98. No, ale okienka się ruszają i na mySqlu jest :D:D Myślę, że powinieneś zrobić coś z wielkością, tak jak koledzy zwrócili uwagę. nie wiem też czy kolor jest najfortunniej dobrany.. Sam pisałes tego cmska, czy używasz openSourcea? poszukuję właśnie czegoś darmowego co pomoże mi zarządzać efektywnie treścią flasha, znasz coś takiego?
gruber007 Napisano 3 Sierpień 2006 Autor Napisano 3 Sierpień 2006 Sam pisałes tego cmska, czy używasz openSourcea? poszukuję właśnie czegoś darmowego co pomoże mi zarządzać efektywnie treścią flasha, znasz coś takiego? trescia zarzadzam przez zwykly panel admina ktory napisalem w php, wyswietla rekordy i umozliwia ich dodawanie czy edytowanie. 2 najwieksze wady to : - kolor (pomarancz) - wielkosc tekstu tak? - Jezeli chodzi o kolor to mam troche wypaczony monitor:/ u mnie wyglada dobrze :) sprawdzalem w sumie na innych monitorach i tez wydawalo sie w miare dobrze :/ - Wielkosc dostosowalem tak ze na rozdzielczoscie 1280x1024 wszystko bylo czytelne... Postaram sie zrobic kilka zmian. Z kolorem to juz chyba nic nie zrobie ale tekst moge powiekszyc. No i musze zainwestowac w monitor :/
hax0r Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Pusto ... kolor jest bee ... windowy spoko tylko za małe PozDro
Maceo Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Kolor to wada. . . Wielkość jest taka, że da się odczytać, ale nie czyta się łatwo. Ciężko złapać wyraz i odczytać szybko zdanie.
gruber007 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Napisano 10 Sierpień 2006 klika drobnych poprawek : - wielkosc tekstu - maly akcent na tym pustym polu pod oknami Lepiej? :D Poza kolorem cos jeszcze powinienem z tym zrobic?
Maceo Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Daj większy leading w texcie o sobie (odległość między liniami tekstu) i zrób coś z menu - już lepiej by wyglądało w kolumnie. To przesuniecie wydaje się nietrafione, bo niby dlaczego takie jest? nie odwołuje się do żadnego podobnego zagrania na stronie. Używasz kwadratów i lini pod kątem 90stopni, a tu nagle taki subtelny myk.. No i wygląda to jakoś nietrafione. Jeżeli chcesz grać kontastem to walnij coś dosadnie tak żeby bylo to bardzo celowe i coś wnosiło.
Rekomendowane odpowiedzi