skiki Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 Witajcie :) wkońcu coś skończyłem. Jest to mały projekt, kilka godzin pracy, efekt moze nie jakis wielki ale sam jestem z siebie zadowolony. Oświetlałem w v-rayu. Duży blur bo chodziło mi o lekko bajkowy klimat (nie o mega realizm). Koniec gadania, pora na rendery: i druga wersja kolorystyczna:
Master Kiełbaster Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 Bump wody brzydki, powinny się tworzyć fale wokół łódki. Duży blur jest za duży. Na lądzie brakuje trawy. Reszta ładna.
!Ewert Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 2 wersja mi sie bardziej podoba, heh... trzeba było kupować KSekspert tam był tutek na odbijające faje łodzi, ale ogólnie ładnie;] pozdro
erwin Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 Woda do poprawy, powinna sie odbijac od lodki i od brzegu, bo teraz to wszystko sie zlewa i wyglada nieciekawie...
elbi Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 Ładne, szczególnie druga wersja. Co do blura spróbuj skopiować warstwę w photoshopie, na tej wyższej lekki gaussian i styl warstwy na "nakładka" albo zostaw zwykły, ale zmniejsz krycie. No, chyba że tak właśnie zrobiłeś :P Jeśli tak, to zdecydowanie za duży blur.
ZiBi_PL Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Dla mnie bomba nic dodaj nic ujac - a blur daje wspanialy klimat :)
Kuciel Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 pusta jakas jest ta gleba, woda strasznie nienaturalna jak kleik jakis czy cus, troche posiedz przy tym jeszcze i dopiesc a efekt bedzie naprawde super bo jak narazie to nic nie zachwyca wg mnie :)
Rekomendowane odpowiedzi