Napisano 19 Sierpień 200618 l Mam zamiar kupić sobie jakiś tani kombajn do domu i najbardziej kusząco wygląda Lexmark X7350 (znalazłem sklep, gdzie można go dostać za 370 zł brutto!!). Taka cena sugerowałaby, że: a) kartdridży z tuszem nie da się napełniać b) ma jakąś fabryczną usterkę, albo to straszny bubel Dlatego chciałem zapytać, czy może ktoś miał z nią styczność, posiada taki model, albo orientuje się jak to jest z tuszami Lexmarka. W rankingu Chipa zajęła 4 msce. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny :)
Napisano 19 Sierpień 200618 l Ja od lexmarka strzymam sie z daleka chociaż nigdy nie miałem. Słyszałem mase złych opinii o tych sprzętach. Miałem kiedyś kombajn HP. Całkiem niezły był do czasu kiedy nie kupiłem prawdziwej drukarki i skanera. Kombajn do prostych domowych zastosowań jest ok. W tej cenie to na prawde ok. Jak chcesz się poważniej zajmować grafiką jednak bym polecał kupno normalnego skanera i drukarki za troche większą kasę. Polecam epson 2480 PHOTO perfection. Dobry skanerek za małą kasę.
Napisano 19 Sierpień 200618 l To ma być urządzenie >do domu W tym wypadku chodzi o przyjemność eksploatacji i cenę - żeby mamusia mogła sobie druknąć zdjęcie ulubionego kwiatuszka, braciszek Czarodziejkę z księżyca nad łóżko, ojciec jakiś dokumencik, ja jakiś dokumencik. Czasem coś skserować.. proste zadania :)
Napisano 20 Sierpień 200618 l Ale dlaczego nie Lexmark?? Ludzie narzekają, ale na co? Na awaryjność/utrudnienia w korzystaniu/jakość wydruków? Potrzebuję konkretów :)