Napisano 19 Sierpień 200618 l Witam wszystkich jestem tu nowy w tym dziale jestem pierwszy raz i chcę pokazać wam moją prackę. prosze o komentarze :)
Napisano 20 Sierpień 200618 l widze ze odstawiles na razie winchestera na rzecz 2d no nie ładnie Chris nie ładnie :d co do samego rysunku to 1) to jest człowiek czy jakiś quakeowy potworek? 2) na zbroi za mocny burn i dodge 3) co mu sie stało z ręką? :D 4) dałbys jakies klimatyczn tło w zajączki a nie .. co to w ogóle jest? :D 5) hmm do czego by sie tu jeszcze doczepic... wiem! glowa bys mógł mu dać przy oczach, fajniej by wygladał a co do tych technicznych aspektów malowania to poczekaj az skomentują ci lepsi bo wiesz oni chcą skomentowac ale oni nie wiedzą czy wypada czy ty napewno chcesz zeby komentowali a moze pomyslisz ze oni ciebie nie lubia :D mówie ci napisz, ze szukasz pomocy od profesjonalistów jacy chadzają po tym forum to napewno Ci pomoga pozdro
Napisano 20 Sierpień 200618 l Autor Drogi ledyru :P :) winchester nie obejdzie się bez texturki a żeby zrobić jakąś fajną texturkę musze poćwiczyć, wię zająłem się tym 1.To człowiek w kombinezonie 2.praca nie jest jeszcze skończona i już się tym zająłem 3.hmmmm :D 4.tło zamierzam namalować... może jakieś zniszczone miasto :) 5.Już zrobiłem tu tego glowa. postaram sie wrzucić jak najszybciej postęp pracy. pozdro aha i błagam! na kolanach żeby mi ktoś podrzucił jakieś wskazówki dotyczące digital paintingu z góry dziękuje :)