Gość Sketchy Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 Witam chciałem sie dowiedzieć czy opyla się wymienić: Płyta główna: Intel D850MV Desktop Board Procesor: Intel Pentium 4 1,8GHz A Pamięć: 512 RAMBUS (PC800) Grafa: GeForce Mx 400 64MB na: Proc: PENTIUM 4 2400MHZ FSB800 HYPER THREADING Pamięć: DDR 512MB PC400 KINGSTON VALUE RAM Pł gł: Intel Desktop Rock Lake D865PERL-L Pro/100 LAN BOX Grafa:GF FX5600T 128DDR TV/DVI AGPX8 Chce żeby na tym działał 3D Max :) i takie różne przydatne progi czy to sie nadaje :)? Chce żeby to było w poczciwej cenie :) I czy to sie opłaca wymieniać ewentualnie jeżeli coś to to będzie mógł być również PENTIUM 4 2800MHZ FSB800 HYPER THREADING :) Chce żeby to było coś na procu intela poniewarz nie jestem zwolennikiem Duronów czy Athlonów Thx Pozdrofka
MeG Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 pentium jest ok bo sie tak nie grzeja wsciekle jak athlony co do mainborda wzielabym msi bo sa ( z doswiadczenia ) b fajne w sumie co do hyper threding hmm hmm pokrece nosem coz sprobowac warto na pewno do grania bedziesz mial killer maszynke co do fx o boze glosne wielkie nie podobaja mi sie na ramie wzielabym corsair ale kingston fakt tanszy jest 512 mb bardzo dobrz mozesz nawet dac wiecej wiecej nie moge ci co do ceny doradzic a sama na athlonach maxuje wiem ze leca b. stabilnie mam na servie i na laptopie intele i sie nie moge uskarzac co do kupna poczekalabym az wyjdzie 64 to hardware bedzie automatycznie tansze
saygon Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 jak dla mnie to sie oplaca. procek lepszy grafa lepsza. co do ramu to jak nie krecisz extremalnie to spokjnie wystarczy. nie wypowiem sie co do plyt pod intela, bo te sa mi malo znane. ale wymian oplacalna- tak bez doplaty?
MeG Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 wiesz czego nie lubie w intelu saygfon sockel to i tamto kazdy inny i trzeba przy kupnie mainborada sa problemy itd jak juz mowilwm sie na intelowy bordach nieznam a ze intel lepszy kazdy wie ;)
saygon Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 no wiadomo,bo intel tani, intel dobry intel pasuje do wszystkiego. intel ma idenen niezienny standard. wogole same zalety:-PPPPPP
Gość Sketchy Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Hmmm... czyli z tego co zrozumiałem to powinno to działać :) do saygon: odpłacam ale bardzo mało :) Kupuje w hurtowni i jest jeszcze taniej na dodatek :) I chyba jednak dokonam tego czynu :) Bo już troche mi słąbo ten chodzi przy moich pracach :P... ale nie jest najgorszy. Co do czekania to niemam czasu zabardzo :) Bo okazja jeżeli jest to nie na wieki... Dzieki wam za podpowiedź już sie bałem że nikt mi nic nie odpowie :) ale na szczęście się myliłem Pozdro saygon & MeG
mORPH Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Tylko ni epopelnij takiego bledu jak ja i nie kup plyty Intela. zaro podkrecania, a stabilnosc porownywana do innych jak MSI czy ABIT. A sam chipset jest ok
Rekomendowane odpowiedzi