Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!Mam do Państwa wielką prośbę. Na codzień nie jestem użytkownikiem programów graficznych. Jednak czasami... I tu pojawił się problem. Mam rysunek trójwymiarowy będący plikiem .t3d. Z tego co znalazłem w internecie pliki tego typu powinien otwierać program 3DS Max (o ile dobrze zrozumiałem to moduł programu Autodesk - sciągnąłem jego darmową wersję) lub program Gmax (takoż ściągnąłem). Jednakże oba te programy otwierają pliki o rozszerzeniu .max lub .gmax, natomiast (co także wyczytałem w internecie) plik .t3d można w nich uzyskać za pomocą skryptu - mnie jednak zależy na działanu odwrotnym. Oba programy także nie przyjmują pliku .t3d jako importu. I tu mój problem. Jak przekonwertować .t3d na .max lub .gmax? A może jest jakiś inny program który otworzy plik .t3d i umożliwi jego eksport do Autocad'a lub Rhinoceros (bo takie konkretnie jest moje zadanie).Bardzo będę wdzięczny za wszelką pomoc!Serdecznie pozdrawiam!Stanisław

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Niestety "unsuported file type"Ale dziękuję!Pozdrawiam!S

Napisano

Witam

jak kolega zakładający temat również nie jestem użytkownikiem programów graficznych na co dzień.

I tu pojawia się problem gdyż mam pliki w formacie .max a potrzebuję je w .3ds (gdyż tylko takie otwiera program który posiadam - do obróbki modeli). Czy byłby w stanie mi ktoś z tym pomóc ewentualnie przekonwertować je dla mnie? zależy mi na czasie a jestem kompletnie zielony w tym :) Pozdrawiam! Tomasz

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności