Gość AdlerPL Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Dobry wieczór. Mam mały problem. Otórz od paru tygodni uczę się trochę 3dMaxa i zacząłem zajmować się wykorzystaniem blueprintów przy modelowaniu samochodów. Ale mam problem. Po wyświetleniu blueprintu w viewporcie jest on niewyraźny na tyle że trudno cokolwiek odwzorować od niego. Próbowałem wielu sposobów by go "wyostrzyć", ale nie przyniosło to efektu. Jeżeli chodzi o plik z "rzutami" samochodu to jest on bardzo ostry i dokładny, a po np. wyrenderowaniu go także. Tylko jest on zamglony w Viewporcie. Bardzo prosił bym o pomoc. Bo nie mam już pomysłów jak to zrobić. Może już się ktoś z tym spotkał. PS. Posiadam 3Ds Max 8 Trial
mirach Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Argh... http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=3232
erwin Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Ach z tymi nowymi. Moze troche samodzielnosc i sam poszukasz???? Jest takie cos jak google.pl albo opcja przeszukiwania forum. Zobacz sobie na FAQ, tam jest odpowiedz na twoje pytanie, a na przyszlosc troche sam poszukaj.
Rekomendowane odpowiedzi