Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej - znowu ja i znowu pytanie z siecią ;) udostępniam w lanie Pulpit jednego pc, na drugim pc dodaje link w sendto (start uruchom sendto) do tego pulpitu i teraz mam problem - w menu wyślij do pojawia się katalog pulpitu tamtego komputera ale nie moge wysłac pliku - tylko nie chodzi tutaj o prawa zapisu i zmiany plików tylko o to że poprostu nie idzie kliknać na żaden folder - sprawdzcie sobie u siebie :)

poprostu jak klimam w menu PULPIT PC2 to mi rozwija w menu katalogi z pc2 a tego niechce :)

mozna cos na to poradzic - z góry dzięki.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 680
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tak.. linux, linux, linux :P :)

Napisano
  • Autor

ale stypa w takim razie - bez sensu to działa - jak można dodac katalog do wyslij do jak potem nie mozna nic do niego wysłac :) totalna sciema.

Tak jak by wszystko mi chodziło na tym linuchu łącznie z 3ds to bym się i przesiadł :)

Napisano

Hindus popytaj sie na innym forum tam gdzie siue typy tym zajmuja napewno ci pomoga :)

Dziala ci juz ta siec ?

Napisano
  • Autor
Hindus popytaj sie na innym forum tam gdzie siue typy tym zajmuja napewno ci pomoga :)

Dziala ci juz ta siec ?

co ty zapomnij :) tzn neta mam a na ircu rzadko siedze bo cwicze sobie - ale na tym drugim kompie tego neta mi sie nie udało zrobić :/ lan działa ale juz pół roku temu mi działał tylko ten net... poszukam na innych forach. dzięki chłopaki.