KimO Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Witam Od niedawna zamierzam kupic tablet, rozgladalem sie w ofercie Wacoma i paru innych miejscach, az trafilem na Ebay... otoz okazalo sie iz mozna tam sporo zaoszczedzic (intuos2 A6 702zl, Graphire 2 za 204zl etc.) Co sadzicie o sprowadzani tabletu z USA lub GB? (trzeba doliczyc okolo 50zl za wyslanie). Moze ktos z Was kupowal kiedys tablet z zagranicy (i jak na tym wyszedl)?
dr Ug Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Looknij na EBaya niemieckiego. Moze bedzie taniej, przynajmniej za przesylke.
KimO Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 A moze kupic poprostu w sklepie internetowym (zagranicznym), nowy graphire 3- 99$? Nadal wychodzi taniej i to o jakies 200,- (nie wiem ile w polsce dokladnie moze kosztowac graphire 3), a wydaje sie jakos tak... pewniej. Na Ebay\'a niemieckiego nie zagladalem, ale zajrze... jedyny problem stanowi moja znajomosc niemieckiego :D EDIT: Znacie moze jakis sklep internetowy pozwalajacym kupowac towary \"ludziom z zewnatrz\". Niesty na Wacom.com nie ma takiej mozliwosci ;/
MeG Napisano 25 Wrzesień 2003 Napisano 25 Wrzesień 2003 hmm przesylka za tablet do polski (zalezy na kogo trafisz czasem soebi za pojscie na poczte licza pacany jedne ) to od 10 Ç do 20Ç ale ta sprawe najlepiej ze sprzedajacym uzgodnic przed tym zanim kupisz a co do znajomosci niemieckiego duzo ludzi zna tutaj bardzo dobrze angielski wiec sie nie przejmuj
KimO Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Napisano 28 Wrzesień 2003 Hym, a znacie moze amazon.com... z tego co widzialem ciekawy sklep, ale jakis dziwny, mam wrazenie iz nie jest to zwykly sklep. Moze ktos z was kiedys cokolwiek tam kupil?
Rekomendowane odpowiedzi