Napisano 24 Wrzesień 200321 l Witam Od niedawna zamierzam kupic tablet, rozgladalem sie w ofercie Wacoma i paru innych miejscach, az trafilem na Ebay... otoz okazalo sie iz mozna tam sporo zaoszczedzic (intuos2 A6 702zl, Graphire 2 za 204zl etc.) Co sadzicie o sprowadzani tabletu z USA lub GB? (trzeba doliczyc okolo 50zl za wyslanie). Moze ktos z Was kupowal kiedys tablet z zagranicy (i jak na tym wyszedl)?
Napisano 24 Wrzesień 200321 l Looknij na EBaya niemieckiego. Moze bedzie taniej, przynajmniej za przesylke.
Napisano 24 Wrzesień 200321 l Autor A moze kupic poprostu w sklepie internetowym (zagranicznym), nowy graphire 3- 99$? Nadal wychodzi taniej i to o jakies 200,- (nie wiem ile w polsce dokladnie moze kosztowac graphire 3), a wydaje sie jakos tak... pewniej. Na Ebay\'a niemieckiego nie zagladalem, ale zajrze... jedyny problem stanowi moja znajomosc niemieckiego :D EDIT: Znacie moze jakis sklep internetowy pozwalajacym kupowac towary \"ludziom z zewnatrz\". Niesty na Wacom.com nie ma takiej mozliwosci ;/
Napisano 25 Wrzesień 200321 l hmm przesylka za tablet do polski (zalezy na kogo trafisz czasem soebi za pojscie na poczte licza pacany jedne ) to od 10 Ç do 20Ç ale ta sprawe najlepiej ze sprzedajacym uzgodnic przed tym zanim kupisz a co do znajomosci niemieckiego duzo ludzi zna tutaj bardzo dobrze angielski wiec sie nie przejmuj
Napisano 28 Wrzesień 200321 l Autor Hym, a znacie moze amazon.com... z tego co widzialem ciekawy sklep, ale jakis dziwny, mam wrazenie iz nie jest to zwykly sklep. Moze ktos z was kiedys cokolwiek tam kupil?