Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Postanowiłem powrócić na forum po ponad 3-miesięcznej przerwie...a powracam bo kupiłem table!!! uh...nareszcie:D to...WACOM Graphic 4 A6 Wziołem go bo wszyscy twierdzą że wacom jest dobry a ten model nie był za drogi jak na pierwszy tablet. No i zostałem miło zaskoczony...to niewielkie urzadzonko ułatwia niewiargodnie życie...nawet nie wiedziałem że to będzie tak naturalne i wygodne:) Chociaz spędziłem z tym tabletem tylko kilka godzin, których liczba nieprzekracza liczbe palców u jednej ręki...to i tak czuje że mi się to spodobało i będe to rozwijał:) Wrzucam moje dwie pierwsze pracki...nie sa skńczone ale to dosłownie pierwsza rzecz jaka zrobilem z tabletem...na poczadku nawet nie pamietałem o perspektywie..i zabijcie mnie ale nie wiem gdzie jest horyzont:D głównie chodziło mi o wprawke:)...prosze was o rady i wogóle opinie. nie wiem jak wykożyustywac inne pedzle i jakie ustawienia sa obtymalne...piszcie wszystko:) Z góry dziękuje...Pozdro!

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 892
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no technicznie to jest jeszcze duzo do podciagania...teraz bedziesz jak daim heh

Napisano
  • Autor

no to zrozumiałe...to przecież tylko baźgroły. wybrałem psełdo grafy bo sa proste i kolorowe..no i przesrzenne. Zauważyłem że pewne patenty z rysowania sie nie sprawdzają z tablete:]