technoon Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Witam!!! mam pytanie odnosnie zliczenie ilosci trojkatow w modelu.... wiem gdzie znalezc liczbe face a to to chyba bedzie liczyło liczbe poligonow a nie trojkatow. prosze o szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 jaki soft?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Liczba ścianek jest wyświetlana po ich zaznaczeniu w polu selection w Editable Poly. Liczbe trójkątów możesz sprawdzić utilities -> More -> Polygon Counter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technoon Napisano 22 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2006 3d studio max . mam podane w poleceniu : Counting triangles not quads. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technoon Napisano 22 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2006 no to nie ma co to sie namodeluje !! mam zrobic model skrzyni z 500 trojkatow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Oj oj w 500 to sie spokojnie zmiescisz ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi