Dawcio_m Napisano 23 Wrzesień 2006 Napisano 23 Wrzesień 2006 Witam, mam pytanko jak suurland w tym tutku o beetle edytował tą siatkę http://www.suurland.com/ tam gdzie jest modeling part 1 i front arc.
Bzyku Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 jak edytowal > jak zrobil 2 rail i tu waza sprawa by kazdy z profili mial taka sama iloc punktow bo inaczej potem sie zamotasz > potem dodal w pozyjach jak na screenach isopramy/knot reszte zaczal wywalac inne niepotrzebne"remove knot" no i ukladal reszte punktow by pasowaly od gory projektowal krzywa ta ktora wycina te srodek na maske itp.
Dawcio_m Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Napisano 24 Wrzesień 2006 zrobiłem to tak, dałem te 2 rail najpierw zaznaczyłem te 2 curve z nadkola póżniej te 2 następne(bo kolejność też jest chyba ważna?) dałem enter i wyskoczyło to okno chyba jak zagęszczona ma być ta siatka, ale za bardzo nie kapuje o co w tych 3 opcjach chodzi daje enter no i wychodzi niby te kształt co ma być, ale siatki sie nieda ruszyć, ani nie moge dodać isospamów, ani usuwać niewiem co robie nietak.
Dawcio_m Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Napisano 25 Wrzesień 2006 Dobra już sobie z tym poradziłem wystarczyło opcję control Points na on zaznaczyć surface enter i mozna edytować siatkę dzięki.
Bzyku Napisano 25 Wrzesień 2006 Napisano 25 Wrzesień 2006 nie no a juz myslalem ze masz poprostu polysurface zamias surface ale dobra niewazne-podstawy ;)
Rekomendowane odpowiedzi