tomy-gun Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 Witam wszystkich mam taki problem mam Maxa 8, kiedy stworze jakiś obiekt dajmy na to kule i chce do niej przypisać materiał ze standardowych które są w maksie powiedzmy "WOOD" to opcja "Assing material to selection" jest nie aktywna a obiekt jest zaznaczony !!! Przeciągnąc też nie moge pomóżcie mi prosze !!
Chalek Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 nie jestem pewien, ale moze mylisz mape z materialem, bo wood to zdaje sie jest proceduralna mapa.
tomy-gun Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 Może i masz racje chodzi o to ze nie moge przypisywać materiałów w łaśnie tego typu czyli drewna , metali ani zadnych innych
mirach Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 Jedyne co uzyskasz zakładając wątek 2 razy to nieprzychylnośc moderatorów :) I chyba rzeczywiscie mylisz materiał z mapą. Wrzuć mape pod "diffuse" materiału i przypisz materiał. Mirach
tomy-gun Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 sorki za te powtórke mój błąd spróbuje dzieki za rade
tomy-gun Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 Dzięki za rade pomogło !!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi