artos Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Witam mam taki maly problem z RF4 , zainstalowalem sobie program oraz plik z folderu przenioslem do plugins w 3ds max v8 zrobilem przykladowa scene w RF4, zapisalem i chcialem importowac do maxa wyskakuje mi takie okienko juz siedze nad tym z 5h nie wiem co zrobic. pozdrawiam i dziekuje jesli ktos pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 zle importujesz - nie przez file import ale przez RF Loader dostępny w create - geometry - Next Limit - RF Loader - select file sequence to to okno gdzie masz cylindry czajniczki itp :) (rozwin liste), Nawigujesz do pliku z swoją animacją czyli serii plików *.BIN które znajdują się w folder-zapisu\meshes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artos Napisano 6 Październik 2006 Autor Share Napisano 6 Październik 2006 dziekuje i juz nie zasmiecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Cze Sory za odkopywanie... ale jak wyexportować z realflowa 4, 32 bit do maxa 2008 64 bit? -,.,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi