Napisano 5 Październik 200618 l hejka,mozecie rzucic okiem na te rysuneczki proste, doradzcie co do poprawy,wszelaka krytyka mile widziana, dziekuje i pozdrawiam
Napisano 5 Październik 200618 l ja wiedziałem że z Ciebie bedzie dobry rysownik, widać wielką poprawe no i lekkaść a przy tym warsztat pracy Ci się powiększył o ile dobrze "czuje" to masz tablet ;) heheh pozdro superos prace
Napisano 5 Październik 200618 l a mnie sie nie podoba miewales lepsze prace na dfie...tutaj nic sie nie trzyma kupy:(
Napisano 6 Październik 200618 l ale jeżeli mam Ci coś podpowiedzieć tak odemnie to staraj się więcej detali dawać..np lampy, koła lub wloty
Napisano 7 Październik 200618 l Autor hehe widze sami z deefa sa prawie...tak tabliecik sprawilem sobie, trza bylo jakis krok do przodu zrobic, te pracki sa zrobione w jakies dwie godziny po podlaczeniu taba wiec mam nadzieje ze nastepne bede lepsze,oby.... taaa detale......jakos nie mam oka na detale zawsze pozdro
Napisano 22 Styczeń 200718 l Witam. Widać że potencjał masz, teraz musisz tylko rysować, rysować i więcej rysować. Staraj się dawać więcej szczegółów i popracuj na tutkach w psie, a na pewno za jakiś czas twoje pracki będą very good! Pozdro