bialy_janek Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 hejka,mozecie rzucic okiem na te rysuneczki proste, doradzcie co do poprawy,wszelaka krytyka mile widziana, dziekuje i pozdrawiam
piksar Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 mi sie podoba (udana krzyżówka C3 i P206)
-Dino- Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 ja wiedziałem że z Ciebie bedzie dobry rysownik, widać wielką poprawe no i lekkaść a przy tym warsztat pracy Ci się powiększył o ile dobrze "czuje" to masz tablet ;) heheh pozdro superos prace
miwt Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 a mnie sie nie podoba miewales lepsze prace na dfie...tutaj nic sie nie trzyma kupy:(
-Dino- Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 ale jeżeli mam Ci coś podpowiedzieć tak odemnie to staraj się więcej detali dawać..np lampy, koła lub wloty
bialy_janek Napisano 7 Październik 2006 Autor Napisano 7 Październik 2006 hehe widze sami z deefa sa prawie...tak tabliecik sprawilem sobie, trza bylo jakis krok do przodu zrobic, te pracki sa zrobione w jakies dwie godziny po podlaczeniu taba wiec mam nadzieje ze nastepne bede lepsze,oby.... taaa detale......jakos nie mam oka na detale zawsze pozdro
bialy_janek Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Napisano 20 Styczeń 2007 nowe, free bez tableta, comments mile widziane
Stemider Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 Witam. Widać że potencjał masz, teraz musisz tylko rysować, rysować i więcej rysować. Staraj się dawać więcej szczegółów i popracuj na tutkach w psie, a na pewno za jakiś czas twoje pracki będą very good! Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi