gregorjan Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Witam Jak zrobić, żeby obiekt np:za pomocą PArray nie wyrzucał cząsteczek na zew. tylko je wciągał do siebie.? Próbowałem przestawić klucze (pierwszy na koniec ostatni na pocz. ale nic z tego)
spinal Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 hmmm, rendernij to od tylu (?) :p pozdrawiam 1
gregorjan Napisano 6 Październik 2006 Autor Napisano 6 Październik 2006 heh..też tak myślałem, ale czy nie ma innego sposobu?? Bo tak ogólnie chodzi mi o zasadę czy coś takiego istnieje P.S. Czy zna ktoś programy typu effect lab- Do effectów specjalnych? http://fxhome.com/compositelab/
Leru Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 gregorjan -> stwórz kulę na której cząsteczki się pojawią, dodaj jej geometrię jako powierzchnia na której maja się rodzić cząsteczki a w samym środku ustaw grawitację i podepnij ją do PArraya :) 1
Leru Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 gregorjan -> może jeszcze warto wstawić w miejsce grawitacji (nie usuwając jej) jakiegoś deflectora, żeby np po jego jego dotknięciu czasteczki wpadały do niego i nie wylatywały albo po dotknięciu niech giną. Coś takiego
Rekomendowane odpowiedzi