Prezo Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 kiedy przemieszczam si po scenie np. łapka (pan) , lupa (zone ) , lub innymi -włacza mi sie na czas pszesowania widok tak jak -bounding box- czyli b. uproszczony..stalo sie to dla mnie b. uciazliwe i za nic niemoge znalesc gdzie sie to....wylancza ...wie ktos? ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 adaptive degradation ustaw na wire frame badz smmoth-lub jak tam chcesz- to jest w preferencjach bodajze viewports Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezo Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2003 wielkie dzieki cuz za ulgaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 milo jest komus pomoc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenholdeR Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 a ja bym na przyszlosc radzil poczytac manuala...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 to ja juz nie wiem od czego jest forum........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi