paboso Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Wotam. mam zdartego maxa wersje 8, ale nie ma tam standardowych maxowych texturek, co mam zrobic aby one sie pijawily , gdzie je szukac ??
tweety Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 witam co znaczy "zdartego maxa8"? może to tryout więc wtedy nie oczekuj, że dostaniesz pełną bibliotekę textur.
paboso Napisano 13 Październik 2006 Autor Napisano 13 Październik 2006 sciągnolem go z netu. tak jest to chyba jaks okrojona wersja bo nawet na plytce mniej zajmuje niz 3ds max 6 - ktorego kupilem z książką.
piksar Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Jeżeli zassałeś to ze strony Autodesk i jest to trial to OK. Jeśli nie to zamilknij. Jeżeli wariant pierwszy to manual i materiały (przynajmniej kiedyś) ściągało się w osobnych plikach. -edit- haaa byłem szybszy od moda
tweety Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 chyba się nie rozumiemy. kupiłeś od Autodesku? no to zadzwoń do Rupika i powiedz, żeby wymienili bo dostałeś jakąś dziwną płytkę. ściągnąłeś triala maxa? no to tyle on zajmuje ściągnąłeś z emule'a etc? hmm... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi