Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

siema

robię stronę dla trialowca pod adresem roboczym:

http://tomaszwozniak.pl/test

Strona praktycznie ukończona, brakuje jeszcze kilku elementów no i myśle że zrezygnuje z podkładu dźwiękowego ;-)

Flash nie jest jeszcze odpowiednio osadzony w htmlu stąd mogą występowac aktywowanie okna. Działa pod flash playerem 8

Potestujcie i oceńcie.

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Muzyka papa :) Obrazki w poszczególnych kategoriach oczojebne :) Menu fajne całość 3/6

Edit : Będzie parę podpowiedzi :)

- jak chcesz wykonać jakieś ciekawe tła to wykonaj to techniką Vektorową !!! (kwadracik, kółeczka, gwiazdki, szczałki i cały ten syf) Dajesz Envelope i FIRE !!!

Przykłady [vector BG]

- v1

- v2

- v3

W dziale "mój sprzęt" drażnią te białe smugi na rowerze i te młotki zastosuj coś prostrzego kółeczka, kropki :P

W poszczególnych działach masz sporo miejsca upchaj tam coś bo łyso jest :P

W sumie to ja jestem rolnikiem i nie znam się zabałdzo p0zdro

Napisano

hmmm, powiem Ci ze jest duzo fajnych rzeczy, ale jakos mi sie one ze soba nie łączą i nie tworzą jakies calosci, co do muzyczki zgadzam sie z przedmowcami, co do oczojebnych obrazków w tle równiez :P Pozdrawiam :)

Napisano

muzyczka won, i jak wyzej to wszystko nie gra całości...beznadziejne tła i do tego wwalony jakieś zdjęcie roweru :| w ogóle moim zdaniem grafika strony nie pasuje do jej tematyki...inaczej bym sobie ją wyobrażał 3/6