Napisano 13 Październik 200618 l siema robię stronę dla trialowca pod adresem roboczym: http://tomaszwozniak.pl/test Strona praktycznie ukończona, brakuje jeszcze kilku elementów no i myśle że zrezygnuje z podkładu dźwiękowego ;-) Flash nie jest jeszcze odpowiednio osadzony w htmlu stąd mogą występowac aktywowanie okna. Działa pod flash playerem 8 Potestujcie i oceńcie.
Napisano 13 Październik 200618 l Muzyka papa :) Obrazki w poszczególnych kategoriach oczojebne :) Menu fajne całość 3/6 Edit : Będzie parę podpowiedzi :) - jak chcesz wykonać jakieś ciekawe tła to wykonaj to techniką Vektorową !!! (kwadracik, kółeczka, gwiazdki, szczałki i cały ten syf) Dajesz Envelope i FIRE !!! Przykłady [vector BG] - v1 - v2 - v3 W dziale "mój sprzęt" drażnią te białe smugi na rowerze i te młotki zastosuj coś prostrzego kółeczka, kropki :P W poszczególnych działach masz sporo miejsca upchaj tam coś bo łyso jest :P W sumie to ja jestem rolnikiem i nie znam się zabałdzo p0zdro
Napisano 13 Październik 200618 l hmmm, powiem Ci ze jest duzo fajnych rzeczy, ale jakos mi sie one ze soba nie łączą i nie tworzą jakies calosci, co do muzyczki zgadzam sie z przedmowcami, co do oczojebnych obrazków w tle równiez :P Pozdrawiam :)
Napisano 13 Październik 200618 l muzyczka won, i jak wyzej to wszystko nie gra całości...beznadziejne tła i do tego wwalony jakieś zdjęcie roweru :| w ogóle moim zdaniem grafika strony nie pasuje do jej tematyki...inaczej bym sobie ją wyobrażał 3/6