Faketa Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 siema robię stronę dla trialowca pod adresem roboczym: http://tomaszwozniak.pl/test Strona praktycznie ukończona, brakuje jeszcze kilku elementów no i myśle że zrezygnuje z podkładu dźwiękowego ;-) Flash nie jest jeszcze odpowiednio osadzony w htmlu stąd mogą występowac aktywowanie okna. Działa pod flash playerem 8 Potestujcie i oceńcie.
Master Kiełbaster Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 muzyczkę wywal :* Zdjęcia na głównej kiebskiej jakości są.
hax0r Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Muzyka papa :) Obrazki w poszczególnych kategoriach oczojebne :) Menu fajne całość 3/6 Edit : Będzie parę podpowiedzi :) - jak chcesz wykonać jakieś ciekawe tła to wykonaj to techniką Vektorową !!! (kwadracik, kółeczka, gwiazdki, szczałki i cały ten syf) Dajesz Envelope i FIRE !!! Przykłady [vector BG] - v1 - v2 - v3 W dziale "mój sprzęt" drażnią te białe smugi na rowerze i te młotki zastosuj coś prostrzego kółeczka, kropki :P W poszczególnych działach masz sporo miejsca upchaj tam coś bo łyso jest :P W sumie to ja jestem rolnikiem i nie znam się zabałdzo p0zdro
pitekkkk Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 hmmm, powiem Ci ze jest duzo fajnych rzeczy, ale jakos mi sie one ze soba nie łączą i nie tworzą jakies calosci, co do muzyczki zgadzam sie z przedmowcami, co do oczojebnych obrazków w tle równiez :P Pozdrawiam :)
FlooX Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 muzyczka won, i jak wyzej to wszystko nie gra całości...beznadziejne tła i do tego wwalony jakieś zdjęcie roweru :| w ogóle moim zdaniem grafika strony nie pasuje do jej tematyki...inaczej bym sobie ją wyobrażał 3/6
Rekomendowane odpowiedzi