Stachu Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 witam ponownie! :) mam już w miarę opanowaby rysunek, grafikę 3d też mniej więcej, wiec postanowiłem się wziąść za 2d xD. Oglądałem już dużo prac podobnych i spróbowałem swoich sił: tylko proszę nie za ostro krytylować ;] edit & p.s.: nie jestem pewien czy takie ciapanie przeźroczystą farbą jest dobre ;p
shelby mustang Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Mnie razi w twoich szkicach niedokładność, niestarannośc. Popraw to a będzie good ;)
imprecis Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Mi sie osobiscie b.podobaja pracki. Niedokladosc wynika pewno z tego ze sa to szkice :) Jako szkic super sprawa imo :)
Stachu Napisano 13 Październik 2006 Autor Napisano 13 Październik 2006 no wiem, niedokładność to moja największa wada, wszyscy mi to powtarzają, w 3d jest to samo ;p robię same kanty w modelach low poly bo mi się nie chce zagęszczać siatki tak jak w rysunkach ;/. dzięki za komenty, w następnych pracach będę próbował bardziej zagęścić siatkę xD (czyt: dopracowaywał rysunki xD)
Master Kiełbaster Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Na miniaturkach ok ale po kliknięciu wychodzi sajgon :* Kolorowałeś to 5 minut? :P
Stachu Napisano 14 Październik 2006 Autor Napisano 14 Październik 2006 ej co nic nie komentujecie? gdzie jest dino czy miwt? podobno tak oczekiwaliście na prace a tera cicho ;p
BARTUS000 Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 ładne szkkice najważniejsze że ładne kształty i światło nie martw sie mi tez mowią że jestem nie dokładny
Lasta Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Bardzo ladnie. Niedokladnosc ma swoj smak. Takie pytanie, czy uzywasz tablet'a ? ;p
Rekomendowane odpowiedzi