Napisano 13 Październik 200618 l witam ponownie! :) mam już w miarę opanowaby rysunek, grafikę 3d też mniej więcej, wiec postanowiłem się wziąść za 2d xD. Oglądałem już dużo prac podobnych i spróbowałem swoich sił: tylko proszę nie za ostro krytylować ;] edit & p.s.: nie jestem pewien czy takie ciapanie przeźroczystą farbą jest dobre ;p
Napisano 13 Październik 200618 l Mnie razi w twoich szkicach niedokładność, niestarannośc. Popraw to a będzie good ;)
Napisano 13 Październik 200618 l Mi sie osobiscie b.podobaja pracki. Niedokladosc wynika pewno z tego ze sa to szkice :) Jako szkic super sprawa imo :)
Napisano 13 Październik 200618 l Autor no wiem, niedokładność to moja największa wada, wszyscy mi to powtarzają, w 3d jest to samo ;p robię same kanty w modelach low poly bo mi się nie chce zagęszczać siatki tak jak w rysunkach ;/. dzięki za komenty, w następnych pracach będę próbował bardziej zagęścić siatkę xD (czyt: dopracowaywał rysunki xD)
Napisano 13 Październik 200618 l Na miniaturkach ok ale po kliknięciu wychodzi sajgon :* Kolorowałeś to 5 minut? :P
Napisano 14 Październik 200618 l Autor ej co nic nie komentujecie? gdzie jest dino czy miwt? podobno tak oczekiwaliście na prace a tera cicho ;p
Napisano 15 Październik 200618 l ładne szkkice najważniejsze że ładne kształty i światło nie martw sie mi tez mowią że jestem nie dokładny
Napisano 15 Styczeń 200718 l Bardzo ladnie. Niedokladnosc ma swoj smak. Takie pytanie, czy uzywasz tablet'a ? ;p