Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Masz rację DINO. Ja idę w High-Tech. Po co robić na siłe coś co już przeminęło.

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 7,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

No to kończmy flaszke i do domu. Wczorajsza Spidówa, co o tym myslicie, to mój nowy styl.

Napisano

fajne fajne

Napisano

To co rysujesz na pewno moze być inspiracją, ale proponuje byś przeprowadził jeden z takich projektów dale poza etap szkiców.

Napisano

hehe widac ze kochasz swoja dziewczyne:D...podoba mi sie ciekawe sa te twoje audiczki choc posypala sie troche perspektywa...fele tez bym wymienil:)...migacz wymiata bardzo fajnie go wkomponowales w ten boczny panel:)

Napisano
  • Autor

Nic nie komentujeta, ale cóż. Ja ciągle pracuje, i wrzucam teraz coś co miało byc syreną 2009. Ale koncepcja sie zmieniła.

Napisano
  • Autor
  Stachu napisał:
wymiatasz :D gdzie ty się tego nauczyłeś?

Ano ćwiczy sie, trza sie wyrabiać. Dzięki za komenta, chociaz ty jesteś moim komentatorem:) Co tam u ciebie? Pozdro Stasiek Trzym sie

Napisano
  • Autor

To taki szybki sketch. Ołówkiem to mi zajął najwyżej 4 minuty, gorzej w psie, około 35 minut. Nie mialem czasu żeby to robić dłużej. I tak nic nie skomentujecie, wy tylko jakieś fantasy itd...:(

Napisano

no i super oto chodzi bardzo ladny szybki pomysl wielu spedziloby zdecydowanie wiecej czasu nad tym a efekt i tka bylby gorszy wrzucaj na cdna bo ciagle pierwsza strona z tymi samaymi pracami jest;)