Stemider Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Napisano 11 Grudzień 2006 Masz rację DINO. Ja idę w High-Tech. Po co robić na siłe coś co już przeminęło.
Stemider Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 No to kończmy flaszke i do domu. Wczorajsza Spidówa, co o tym myslicie, to mój nowy styl.
damusTo Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 To co rysujesz na pewno moze być inspiracją, ale proponuje byś przeprowadził jeden z takich projektów dale poza etap szkiców.
shelby mustang Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 Yo nygga :P wow wykonanie extra, fajny styl masz ;) tak trzymaj
miwt Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 hehe widac ze kochasz swoja dziewczyne:D...podoba mi sie ciekawe sa te twoje audiczki choc posypala sie troche perspektywa...fele tez bym wymienil:)...migacz wymiata bardzo fajnie go wkomponowales w ten boczny panel:)
Stemider Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Napisano 12 Styczeń 2007 Sketch którego nie lubi miwt:D Painter jest świetny.
Stemider Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Napisano 23 Styczeń 2007 Szybka pracka w psie:) Jakieś komenty?
Stemider Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Napisano 30 Styczeń 2007 Nic nie komentujeta, ale cóż. Ja ciągle pracuje, i wrzucam teraz coś co miało byc syreną 2009. Ale koncepcja sie zmieniła.
Stemider Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Napisano 31 Styczeń 2007 wymiatasz :D gdzie ty się tego nauczyłeś? Ano ćwiczy sie, trza sie wyrabiać. Dzięki za komenta, chociaz ty jesteś moim komentatorem:) Co tam u ciebie? Pozdro Stasiek Trzym sie
Stemider Napisano 1 Luty 2007 Autor Napisano 1 Luty 2007 To taki szybki sketch. Ołówkiem to mi zajął najwyżej 4 minuty, gorzej w psie, około 35 minut. Nie mialem czasu żeby to robić dłużej. I tak nic nie skomentujecie, wy tylko jakieś fantasy itd...:(
miwt Napisano 1 Luty 2007 Napisano 1 Luty 2007 no i super oto chodzi bardzo ladny szybki pomysl wielu spedziloby zdecydowanie wiecej czasu nad tym a efekt i tka bylby gorszy wrzucaj na cdna bo ciagle pierwsza strona z tymi samaymi pracami jest;)
Stachu Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 a no u mnie dobrze, też już coraz lepiej idzie ;] (niedłogo dam nowe pracki)
Rekomendowane odpowiedzi