Viktor Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 wrażliwy intelektualista, siłą persfazji próbuje powstrzymać trzech gruboskórnych osiłków
JakkaS Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 Nie wiem czy to wada ale wszystkie postaci stoja w jednej linii.....poza tym bardzo fajna praca....
mirach Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 Jak dla mnie opis rządzi :D Wykonanie też niczego sobie, tylko dlaczego ten intelektualista też ma zapity nos ? No i podoba mi się jego poza. Mirach
nicponim Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 do tych postaci zdecydowanie nie pasuje sposob kolorowania ciuchow-głowy i rece i tak wydaja sie byc oderwane-niepasujace do reszty- dlatego ja bym celowo podkreslil to( bo teraz to wyglada jak nieudana proba dopasowania swiatla na ryju do swiatla na ciuchach) kolorujac ciuch jednym kolorem bez cieniowania-koszula czysto niebieska+ gruby kontur- taka troche awangarda:] edit- aha , podoba mi sie:]
mant-raz Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 ten łom mógłby być cięższy, a tak poza tym jest bardzo fajnie...
Rekomendowane odpowiedzi