Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Inspiracji!:eek: Od tygodnia szukam po necie czegokolwiek o domu mobilnym(budynku, który w czasie można dostosowywać do zmieniającej się liczby użytkowników), gdyż tematem jest to mojego projektu w tym semestrze i.... kapa. Pomijając rodzime strony na których ciężko znależć w ogóle jakiś sensowny projekt tak żeby nie miał ślicznej lukarny , budy dla psa, czy innych "miłych dla oka dodatków":p , nie wiem gdzie mógłbym znaleźc jakieś informacje. Mam pare pomysłów ale nie wiem czy jest w ogóle sens się za to brać, więc chciałbym podpatrzeć jakieś rozwiązania i sprawdzić czy wogóle mysle w dobrym kierunku:D . Pliiiis rzućcie jakieś linki

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

otórz właśnie przeszukałem to forum, ale domek mobilny był potraktowany tylko jako minimalna przestrzeń do życia dla jednego człowieka, pomijając kwestię rodziny i rozbudowywania domu w czasie. Chociaż niektóre rozwiązania można by zastosować także do mojego projektu. Biloxi model home program to w sumie mniej więcej to, o co mi chodziło więc wielkie dzięki za nakierowanie na te stronkę:D : dom na konstrukcji szkieletowej dzielony na podstawowe moduły, umożliwiające zabudowę początkowo wolnych przestrzeni. Super:o . Biorę się do pracy, wrzucę rendery jak już będę coś miał( będzie można się powyżywac i objechać moje wizualki, no bo w sumie prezentuje poziom przedszkolny jeśli chodzi o maxa:D )