mORPH Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 Moja koncepcja jest nastepujaca: Chce stworzyc prace przedstawiajaca mezczyzne, ktory zakochal sie sam w sobie, i tak jego nieszcescie przeplatane ze schizofrenia doprowadza go do roznych stanow ktory chce zorazowac. Moje ujecie przedstaiwac bedzie przebranego i pomalowanego jak kobieta, wpatrujacego sie z rozpacza i miloscia w lustro...... Prace chce wykonac technika mieszana... Wrzucam wstepny szkic, malowany na szybko przez 15 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 Twˇj opis skojarzy│ mi siŕ z nastŕpuj▒cym cytatem z powieÂci Topora... ä(...) Zdj▒│ ze Âciany lustro, aby lepiej obserwowaŠ kolejne etapy swojego przeobra┐enia. Rozebra│ siŕ ca│kowicie. By│ nagi, nie zdj▒│ tylko peruki. Chwyci│ brzytwŕ i krem do golenia i starannie ogoli│ nogi, od ud a┐ po kostki...(...)ö. Powodzenia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gab3d Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 Topor! To jest gosc ! Uwielbiam go czytac. Wyczaruj nam ladny kawalek cg :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 Narazie wyglada to jak gryzmolki piecio letniego dizecka :) ale przeciez to dopiero poczatek :) -pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mORPH Napisano 2 Październik 2003 Autor Share Napisano 2 Październik 2003 5 letniego??? Tak rysuje corka moich sasiadow a ma 3 lata niecale. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bary│ Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 A tak maluje w photoshopie córka mojego brata, ma 5 lat i robiła to 20 minut... :) mORPH pokaz jakis szkic, bo narazie nic nie widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi