Napisano 23 Październik 200618 l mam takie pytanie wlasnie, czy da sie jakos naprawic lub odzyskac czesc projektu ze zniszczonego pliku roboczego .max . bo wystapil mi blad sterownikow k.graf i nieszczesliwie zepsol mi projekt nad ktorym siedzialem dobry miesiac jak nielepiej :/ a w autobacku nic niezapisalo :(:(:(
Napisano 23 Październik 200618 l Możesz spróbować zrobić tak: odpalasz nowego maxa dajesz Merge ładujesz tą scenę i z list obiektów wybierasz kilkanaście obiektów i sprawdzasz czy działają. Ja tak właśnie dzisiaj odzyskiwałem plik i sie udało w 80%
Napisano 23 Październik 200618 l Autor jest tragedia : - merge error (file open faild) - xref daje tylko kwadrat :/ jakies inne pomysly :/
Napisano 23 Październik 200618 l A jeszcze jedno czasami w katalogu autoback jest plik – MaxBack.bak trzeba mu zmienić końcówkę na max i wtedy działa, ale jeśli nic tam nie ma no to kicha :(
Napisano 23 Październik 200618 l Autor o Mario jestem ci winien kufel piwa XD juz myslalem ze tego pliku juz niebedzie bo czyscilem caly autoback naszczescie bez kombinacji shift+delete :]